Webinars

Html

OnderwijsArena Webinars

Iedere eerste maandag van de maand organiseert OnderwijsArena een webinar. Onze webinars zijn openbaar en gratis, dus vrij toegankelijk voor iedereen!

De ene maand bieden we een inhoudelijk thema aan met een expert. De andere maand faciliteren we een #onderwijsvrienden avond. Tijdens deze webinars kunnen #onderwijsvrienden zelf een thema aandragen of een interactieve activiteit uitvoeren of uitproberen.

> AANMELDEN:
✍️ Meld je hier aan voor de volgende webinar! In dit formulier kun je ook je vragen en opmerkingen kwijt.

KOMENDE WEBINARS:
maandag 2 november 2020 | Expert Lotte van Kempen over 'Verbinden, vernieuwen en verankeren' | Hoe krijg ik mijn collega’s mee? Het antwoord op die vraag is misschien wel de heilige graal van het onderwijs. Onze gast voor het webinar, onderwijsinnovator & docent Lotte van Kempen van Curio (voorheen ROC West-Brabant), heeft dat antwoord misschien ook niet. Maar ze kan als geen ander vanuit haar eigen praktijk als docent en projectleider bij Curio vertellen over haar ervaringen met verbeteren, veranderen en vernieuwen. In verschillende programma’s voor ‘pioniers’ en ‘leerlabs’ doet zij dat vanuit verbinding. Met vallen en opstaan. 

Ben jij ook benieuwd naar hoe jij zelf vanuit verbinding collega’s mee kunt nemen om jullie dagelijkse onderwijspraktijk te verbeteren? Sluit dan op maandag 2 november van 19.45 - 20.30 uur aan bij dit webinar. Gewoon vanaf je eigen bank of keukentafel.
EERDERE WEBINARS:  
maandag 5 oktober 2020 | #Onderwijsvrienden: Praat mee over ons taal- en leesonderwijs!

maandag 7 september 2020 | Effectief leren: de docent als regisseur | Tijdens deze webinar gaan de auteurs van de herziene editie van Effectief Leren (Michel van Ast, Otto de Loor en Lambrecht Spijkerboer) met elkaar in gesprek over het boek. Wat was er allemaal anders aan deze editie, wat niet en waarom?
Annuleren